Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
    Здравейте!

А тази някой дали я е гледал по-обстойно? Твърде невероятни ми се струват тези километри!

http://www.cars.bg/u828840

И километрите и цената
    Тая кола е боядисвана, т.е. имало е някакъв проблем. Ама и бояджията си е оставил ръцете
    Attached Files
    Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Колата от отдавна не е на Румен поне от 3 месеца.Бартероса е за Ауди пък и тя си имаше болежки.
      CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
      Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

• Първоначално публикувано от 136 Покажи съобщение
        Колата от отдавна не е на Румен поне от 3 месеца.Бартероса Я за Ауди пък и тя си имаше болежки.
        ...
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• хахахаха, вярно. TJDm

Ще я пропусна тази. Някой да препоръча нещо от това което е на пазара в момента? По възможност 2.4 двигател...?
          '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

хахахаха, вярно. TJDm

Ще я пропусна тази. Някой да препоръча нещо от това което е на пазара в момента? По възможност 2.4 двигател...?
            Вярно ли един надпис ще те откаже от една кола?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Бях ходил да я гледам тази и не съм забелязал, че е TDJm. Майко какъв пропуск от моя страна.Иначе много е напудрена и изчистена, имаше следи от пребоядисвани брони нямаше никакви външни дефекти.Исках да я купувам и след мой интерес и обаждания на мой приятели, собственика дигна цената с около 1000 лева и дълго стоя така, това ми се стори некоректно и се отказах.Колата стои от много време не е лоша това е моето мнение. Просто трябва да се види.

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                то да е само надписа....ами кой знае къде другаде са си оставили ръцете

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:02 ----------

Първоначално публикувано от Georgi Sartliyski Покажи съобщение
                Бях ходил да я гледам тази и не съм забелязал, че е TDJm. Майко какъв пропуск от моя страна.Иначе много е напудрена и изчистена, имаше следи от пребоядисвани брони нямаше никакви външни дефекти.Исках да я купувам и след мой интерес и обаждания на мой приятели, собственика дигна цената с около 1000 лева и дълго стоя така, това ми се стори некоректно и се отказах.Колата стои от много време не е лоша това е моето мнение. Просто трябва да се види.
                Здрасти...ама гледал ли си я в сервиз или не стигна до там? Защото аз я гледах на място - запазен салон, лачена е като цяло. Покарахме по паветата и нищо не лопа....сега ясно, че километрите не са реални, но не знам даже дали си заслужава да ходя до сервиз да четеме ecu-то...
                Last edited by dedepene; d.m.y г., 18:07.

Comment

то да е само надписа....ами кой знае къде другаде са си оставили ръцете[COLOR="Silver"]
                  Е, че боджията не е знаел как да нареди надписа след това не мога да намеря логиката, която ти намираш.
                  Нали за това имаш очи. Отиваш, гледаш, пробваш пък тогава взимаш решение.
                  За това ти казах, че не мога да те разбера.
                  Или ако беше пребоядисвана врата, там няма надпис, който да може да се размести и всичко щеше да е наред.
                  A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Не не се стигна до там винаги я гледах след 18h-19h , защото бил на работа исках да купя точно същата както и направих. На пръв поглед колата е добра,но както казах след интерес и звънене от мен и мой приятели за сваляне малко на цената.Тя се повиши явно след големия интерес си е повярвал. Заслужава си да я видиш.

Comment

Мен лично да.
                      Щото надписът крие много дълбок подтекст.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е, че боджията не е знаел как да нареди надписа след това не мога да намеря логиката, която ти намираш.
                        Нали за това имаш очи. Отиваш, гледаш, пробваш пък тогава взимаш решение.
                        За това ти казах, че не мога да те разбера.
                        Или ако беше пребоядисвана врата, там няма надпис, който да може да се размести и всичко щеше да е наред.
                        Логиката е железна Ако е имало драма в задния двор, бояджията е бил само един от изпълнителите в проекта. След като ръководителя на проекта е приел бояджийската работа в тоя вид си мисля какво ли е приел по ходовата част и геометрията ако удара е бил по-сериозен.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Мен лично да.
                          Щото надписът крие много дълбок подтекст.
                          А от къде знаете, че е некадърно подреден надпс.
                          Може някой нарочно да го е направл така за т...к.
                          Аз на старата ми кола щях да променям надпса от MONDEO на DEMON, ама все не оставаше време така я продадох. Ама ако го бях сменил не означава, че е блъскана. А километрите за 5 години 86000 може да са реални - Аз като гледам колко карам мойта след 5 години няма да е и на половината на тия.
                          Така, че не се знае. Според мен трябва да се погледне обстойно. Ама колко и да гледаш жена и кола са на късмет и винаги ще имаш ядове с тях.

Comment

• Първоначално публикувано от atanas_bikov Покажи съобщение
                            А километрите за 5 години 86000 може да са реални - Аз като гледам колко карам мойта след 5 години няма да е и на половината на тия.
                            :
                            И аз ако я бях карал щяха да са реални. Обаче един френд я преслуша в сервизната база данни на Алфа и се разбра, че първи собственик е фирма за коли под наем. Смятай, че само те са навъртели 80+К за година-две.

Comment

• Щом е била под наем според мен е малко вероятно да е в добро състояние. Ако ми беше паднала такава преди време за няколко дни едвали щях да я жаля.
                              Алфа ромео 75 2.0
                              Алфа ромео 147 facelift 1.6 T.S.
                              Алфа ромео 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                                Я вижте какво се появи на пазара: http://www.mobile.bg/11357674985782517
                                Някой дали я е погледнал колата, че на мен ми идва далечко....
                                Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Working...
                                X